Anzet A/S søger Senior El-Ingeniør – Energy Industries til ABB

Denne stilling er blevet besat.

Tag dit næste karriereskridt hos ABB og bliv del af et globalt team, der spiller en teknologisk hovedrolle i transformationen af samfund og industrier med fokus på at skabe en mere produktiv og bæredygtig fremtid.

 

Hos ABB har vi det klare mål at drive mangfoldighed og integration på tværs af alle dimensioner: køn, LGBTQ+, evner, etnicitet og generationer. Sammen er vi begyndt en rejse, hvor hver eneste medarbejder, individuelt og kollektivt, byder velkommen og anerkender værdien i individuelle forskelle.

 

Har du en solid el-baggrund, og motiveres du af at have en kombineret rolle som både projektledende og -udførende, så har vi et virkelig fedt job klar til dig. Selvfølgelig kun, hvis du har lyst til at arbejde med spændende og komplekse anlæg hos markante kunder på tværs af vind, pharma, renewable energy og offshore – og du samtidig vil have meget stor indflydelse på både din egen hverdag og din udvikling på længere sigt.

 

Du kan også glæde dig til at blive del af et virkelig godt team med et stærkt sammenhold, solide tekniske kompetencer og en fælles kæmpe tro på fremtiden. I ABB har vi drevet den teknologiske udvikling globalt i mange år. Vi har teknologierne. Vi har innovationskraften. Vi har kunderne. Vi har projekterne. Vi mangler bare dig.

 

Du kommer til at tage styrepinden i el-projekter, hvor du først analyserer kundens anlæg for så at gå hjem og specificere løsningen/opstille mulige løsningsforslag. Du tager dialogen med kunden får justeret og styrer så den efterfølgende engineering/projekteksekvering. I den del trækker du på ingeniørkolleger i både i Danmark, Tjekkiet og Indien, der udfører en del af arbejdet for dig. Selv fokuserer du på kritiske delområder i projekterne – inkl. beregninger m.m. – og på at have det forkromede overblik. Det er derfor vigtigt, at du har stort overblik og trives med at tage ansvar.

 

Derudover kommer du til at håndtere mindre opgaver som fx årlige relætest på kundernes anlæg, inspektioner og trouble shooting på akut opståede fejl. Du kan se frem til ca. 15 årlige rejsedage, men det finder vi ud af i teamet, så det matcher den enkeltes ønsker og privatliv.

 

Der er fleksibilitet ift., hvor din nye arbejdsplads er, og du vil derfor kunne være baseret i Esbjerg, Aarhus, Aalborg, Odense eller Skovlunde. Du får rigtig gode kolleger, der vil det samme som dig – levere topklasse løsninger som del af et godt team, hvor det både er sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Vi har samtidig et tæt og godt samarbejde med vores kolleger på de andre ABB-lokationer. Videndeling, opbakning og support gælder hele organisationen ikke bare os i Esbjerg.

 

Denne stilling rapporterer til

Senior Engineering Manager

 

Dine ansvarsområder

 • Tage det tekniske ansvar for engineering leverancer i projekterne – koordinering af kolleger og hands-on
 • Udarbejde projektdesigns på basis af analyser af kunders anlæg – ude hos kunderne
 • Specificere teknikken, komme med løsningsforslag og tilpasse dem i tæt dialog med kunderne
 • Styre engineering-delen af projekterne – både projektledelse og hands-on
 • Projektlede kolleger i Tjekkiet og Indien
 • Gennemføre vedligeholdsbesøg på eksisterende anlæg
 • Supportere sælgerne som teknisk ekspert
 • Gennemføre arc flash-analyser
 • Udvælge, konfigurere og installere relæer inkl. kommunikation mellem relæer og kontrolsystemer

 

Din baggrund

 • Uddannelse som el-ingeniør eller maskinmester
 • Solid erfaring med projektorienteret arbejde
 • Evne og motivation for at levere projekter i tæt samarbejde med vores ABB kolleger fra udlandet
 • Erfaring med design, indkøb og idriftsættelse af elektriske anlæg
 • Lyst til og evne for proaktivt at drive dialogen med kunder og kolleger
 • Store ører – du kan lytte, og du ved, at de bedste løsninger kommer via samarbejde og videndeling med respekt for andres ideer
 • Evne for at tænke lidt ud af boksen og prøve nye ideer af
 • Lyst til at lære nyt

 

Mere om os

Du kan se frem til at rejse 10-30 dage årligt primært til kundernes sites i Danmark. I takt med at vi ruller vores vækststrategi ud, kan du få andre rejsemuligheder, hvis du ønsker det. Du får base på kontoret i Esbjerg som del af vores E&I-team. Her får du 20 kompetente og engagerede kolleger i et positivt miljø kendetegnet ved videndeling, hjælpsomhed og godt humør.

 

Du bliver en del af vores forretningsenhed Industrial Automation. Siden 1980’erne har vi leveret løsninger indenfor elektro, instrumentering samt sikkerheds- og kontrolsystemer. Med kontorer i Esbjerg, Odense og Skovlunde servicerer vi kunder i hele spændet fra salg til idriftsættelse af både komplette projekter og mindre serviceopgaver – på sites onshore og offshore.

 

Vi arbejder med rådgivning, design, projektering, fabrikstest, idriftsættelse og vedligehold af primært ABB’s markedsførende el- og automationssystemer. Sikkerhed er vores prioritet nr. 1, og vi er certificeret indenfor Functional Safety Management for leverance af sikkerhedssystemer til procesindustrien. Industrial Automation Oil, Gas and Chemical divisionen tæller på globalt plan 4.000 medarbejdere, hvoraf vi er ca. 75 i Danmark.

 

I ABB får du chancen for at hjælpe med at drive den 4. industrielle revolution fremad og dermed skabe en bæredygtig fremtid for både kloden og din egen karriere. Hver dag får du mulighed for at udfordre dig selv i et miljø fyldt med topklasse kolleger, der er førende på deres felt – uanset om du arbejder lokalt eller i globale netværk.

 

ABB er en teknologileder, der driver den digitale transformation af industrier. Med over 130 års innovativ historik har ABB i dag fire kundefokuserede globalt førende forretninger: Electrification, Industrial Automation, Motion samt Robotics & Discrete Automation – alle understøttet af ABB’s digitale platform ABB Ability™. ABB er aktiv i mere end 100 lande og har godt 110.000 ansatte. I Danmark er vi ca. 400 gode kolleger fordelt på kontorer i Skovlunde, Odense, Fredericia og Esbjerg.

 

Interesseret?

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for ABB. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job” nedenfor. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så ansøg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Peter Jensen Senior Consultant på tlf. 21 21 01 58.

 

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Esbjerg
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag