Anzet A/S søger Senior Recruiter

Denne stilling er blevet besat.

Er du den tunge recruiter, der har styr på dine rekrutteringsprocesser, og er du en stærk salgsmæssig profil, der kan gennemføre salg til danske som internationale virksomheder? Og har du lyst til at bruge den erfaring til at komme helt tæt på det danske erhvervsliv og blive kundernes foretrukne sparringspartner?

 

Vi har travlt, vi indfrier vores målsætning og mangler en solid, udadvendt og ambitiøs Senior Recruiter, som kan spille en vigtig rolle ift. at øge vores markedsandel på Sjælland. Du har en positiv karriereudvikling og solid track-record med dig, og som du kan nyde godt af i din kommende karriere.

Det er ikke sikkert, du er den største stjerne fra dag et, og det forventer vi heller ikke, men vi kan garantere dig, at hvis du er klar til at yde 110% i jobbet, og hvis du har evnerne og interessen for at blive en af de bedste indenfor rekrutteringsverdenen i Danmark, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig på vej.

Anzet A/S er i dag til stede i Greve, Næstved og Nykøbing Falster. Vi ser ind i en fremtid, hvor forretningen udvikler sig eksplosivt, og hvor vi følger den planlagte vækststrategi, så der samtidig er ro på platformen. Nye afdelinger i Hovedstadsområdet, Nordsjælland og Vestsjælland vil se dagens lys, samtidig med at både Fyn og Jylland også er en del af strategien.

Du får flere kompetente og travle kollegaer, hvoraf Anzet koncernens flere forretningsområder også vil understøtte rekrutteringsforretningens grundlag og udvikling.

 

Ambitiøs profil med stærke salgsresultater

Som profil har du solid erfaring fra rekrutteringsbranchen. Du er som en ”fisk i vandet”, når det kommer til salg og rekruttering til SMV-virksomheder, store virksomheder samt C20 virksomheder i Danmark.
Du har en naturlig gennemslagskraft og kan sparre med kunder på et højt niveau. Din selvtillid bygger på forretningsforståelse, indlevelsesevne, integritet og evnen til at afdække og forstå kundernes behov. Du har et højt energiniveau med det rette drive.

Udviklingsmulighederne er store og er reelt op til dig, for hos Anzet er der plads til dine ambitioner. Vi er dybt professionelle, og vi har højt til loftet.

 

Om Anzet

Anzet A/S består pt. af to forretningsområder. En sprudlende vikarforretning hvor afdelingen både servicerer SMV-markedet og de største danske virksomheder. Vores rekrutteringsforretning vækster eksplosivt uden, at det går for stærkt. I løbet af efteråret 2022 åbner vi op for endnu et forretningsområde – Anzet Finans – som er tæt beslægtet med den nuværende forretning, og som også vil genere endnu mere forretning til koncernen.

Vi værner om vores kunder og os selv, og vi har hele tiden fokus på vores værdier og mål. Som Senior Recruiter vil du både få muligheden for at rekruttere på C-level niveau, alm. rekrutteringer, onboarding og outplacementforløb samt ledelsesudvikling. Vores succes er klart baseret på vores kompetencer og på den forretningsmæssige sparring med kunderne, der bruger os bredt i et tæt samarbejde.

Anzet A/S har en klar vækststrategi, solidt forretningsgrundlag, positive resultater og en menneskelig tilgang til forretningen, kollegaerne og vores kunder. Vi ser frem til at se dit CV.

 

Søg stillingen:

Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job” nedenfor. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at Rekrutteringschef Henrik Jerichau på 21 12 30 00 eller via mail hj@anzet.dk

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Greve Næstved
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag