Anzet A/S søger SERE Manager til Schneider Electric

Denne stilling er blevet besat.

Har du interesse i sikkerhed og bæredygtighed, og kunne du tænke dig at få ansvar for sikkerhed, miljø og Facility Management på Schneider Electrics fabrik i Ringsted? Og vil du arbejde i en af verdens mest bæredygtige virksomheder?

 

Som en del af det lokale ledelsesteam samarbejder du med 220 kollegaer på tværs af produktionen for at sikre implementering af Schneider Electrics krav til sikkerhed, miljø og ejendom (Safety, Environment & Real Estate (SERE)). Du bliver en del af det globale SERE-community, hvor viden deles og erfaring udveksles.

 

”Vi ved, hvad der udgør et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Men vi kan altid gøre det bedre. Hvis du implementerer nye initiativer og tiltag her i Ringsted, der styrker vores sikkerhedskultur, er vi ivrige efter at dele det. Du får direkte mulighed for at gøre en indsats for mange andre medarbejdere i vores globale supply chain.” – Anne Kristiansen, HR Business Partner.

 

 

Velkommen til Schneider Electric

Schneider Electric er en verdensomspændende koncern, der bl.a. står bag det kendte brand Lauritz Knudsen. Schneider er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. På fabrikken i Ringsted produceres produkter til Home & Distribution til de europæiske og asiatiske markeder. Du skal være med til at sikre, at produktionsmiljøet er lige så sikkert og energieffektivt som Schneiders produkter og services.

Du vil blive ansvarlig for sikkerheden på tværs af produktion og administration, og du støtter den øvrige ledelse i at sikre en konstant sikker adfærd på fabrikken. Arbejde med energi- og omkostningseffektivitet på tværs af organisationen ligger også inden for dit ansvarsområde.

 

Du igangsætter og drive projekter for at implementere standarder og sikre sikkerhed og effektivitet for maskiner, faciliteter, arbejdsprocedurer, osv.

Du vil:

 • Sikre overholdelse af regler inden SERE-området, samt vedligeholdelse af ISO 14001, OSHAS 18001 (45001) og 50001.
 • Lede risikovurderinger, site impact vurderinger og katastrofeplan i tilfælde af nødsituationer.
 • Lede arbejdsmiljøorganisationen (AMO), facilitere møder og rapportering samt udvikle sikkerhedsrelaterede KPI’er.
 • Definere sikkerhedsspecifikationer og følge op på kontrakter med leverandører, f.eks. ift. Facility Management.
 • Analysere og optimere facilitetsomkostninger og energiforbrug.
 • Samarbejde med regionale SERE Managers for at dele best practices.

 

”Sikkerhed er i vores DNA, og det er altid vores prioritet. Vi skal alle kunne vende sikkert og trygt hjem til vores familier hver dag. Som SERE Manager spiller du en central rolle i, at det kommer til at ske.” – Mogens Auchenberg, Plant Director.

 

Mange karrieremuligheder og fokus på udvikling

Schneider Electric vil have de bedste medarbejdere. Derfor bliver der ikke gået på kompromis med uddannelse og personlig udvikling, og der arbejdes målrettet og struktureret med uddannelsesplaner fra dag ét. Som SERE Manager, vil du kunne udvikle dine professionelle kompetencer og have stort fokus på din personlige udvikling.

 

Har du erfaring med produktion og passion for sikkerhed?

Med din imødekommende natur og flair for kommunikation, vil du trives og excellere i rollen som hele produktionens go-to person i Ringsted, når det handler om sikkerhed. Du er god til at planlægge, og du er ikke bange for at prioritere og gå med plan B, når det er nødvendigt. Derudover forventer vi at:

 • Du har erfaring med at arbejde med sikkerhed i produktionsmiljøer, måske som produktions manager eller som sikkerhedskoordinator i en stor organisation.
 • Du har gode ledelsesevner.
 • Du kommunikerer let og ubesværet på engelsk og dansk både i skrift og tale.

 

Søg stillingen:

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for Schneider Electric A/S. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job”. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Consultant Lars Peter Jensen på Mobil tlf. 2121 0158 eller Mail: lp@anzet.dk.

 

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Ringsted
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag