Anzet A/S søger Serviceleder til SAXE Hansen A/S

Vi har travlt og søger en teknisk velfunderet Serviceleder til vores serviceafdeling i Værløse. Trives du med den brede kontakt til teknikere, kunder og leverandører? Så kan du blive en del af en teamorienteret virksomhed med et fagligt højt niveau!

 

Om jobbet

Som Serviceleder hos SAXE Hansen A/S vil du komme til at have ansvaret for vores 13 service teknikere, som hovedsageligt er på Sjælland og enkelte i Jylland. En stor del af arbejdet består i at koordinere servicebesøg hos vores kunder, og der kan også være enkelte koordineringsopgaver i Norge. Det er vigtigt, at du har teknisk indsigt og har en god og fornuftig kommunikationsevne, for det vil være en stor del af arbejdet at kommunikere med teknikere, kunder og leverandører.

Derudover, har du som serviceleder den vigtige rolle at tage hånd om løbende udviklingsopgaver. Dette kan være udvikling af teknikere ift. kundens efterspørgsel, udvikling på tværs af afdelinger, planlægning af temadage, optimering af tidsregistreringssystem osv. Dertil indgår du også i lederteamet på tværs af afdelingerne, i samarbejde med Randers og Sverige.

 

Servicelederens opgaver består i:

 • Planlægning af opgaver ift. kunder
 • Aftaleforhandling med kunder (servicekontrakter, prisaftaler mv.)
 • Teknisk telefon support til kunder og teknikere
 • Planlægning af tekniker ressourcer, ud fra dit rigtige teknikerhold
 • Sikre at reservedelsafdelingen har bestilt de rette reservedele, og disse er leveret til opgaven
 • Kundebesøg ift. afdækning af opgaver
 • Opfølgning på afsluttede serviceopgaver
 • Diverse administrative opgaver ift. teknikeropgaverne
 • Derudover back up til afdelingens projektassistent ved fravær
 • Årlig MUS med teknikere

Du får ansvar for, at teknikerne betjener nogle af de største virksomheder i Danmark, som forventer stabilitet og høj kvalitet på deres maskiner og dertilhørende service, og dermed er det vigtigt, at du koordinerer de rette teknikere ud på den rette opgave.

Ydermere skal du koordinere uddannelse af teknikere hos vores leverandører, som er Kraus Maffei, Netstal, Magic og HB-Therm, så du sikrer at teknikernes uddannelsesniveau passer sammen med udviklingen og kompetencematrix og opgaverne.

 

Om dig:

Du har gerne 3-5 års erfaring som serviceleder med teknisk baggrund eller du kommer med en teknisk erfaring, evt. som kørende servicetekniker og du ser denne stilling som en god udvikling.

 • Du skal kunne holde snor i mange opgaver på én gang og sørge for at følge dem til dørs. Dit ansvarsområde dækker oftest kunder, der er presset og derfor vil de søge at få løst en opgave hurtigst muligt og til den rette kvalitet
 • Du skal have flair for teknik og have interesse i hvordan produktionsudstyr virker
 • Du skal være vant til at tage beslutninger på egen hånd og tage fejl som en læring og ikke som et nederlag
 • Du har gode kommunikative evner, da du får en bred tværfaglig kontakt både internt og eksternt
 • Du skal have forståelse for den enkelte teknikers viden, faglighed og personlighed
 • Du er yderst kunde- og serviceminded og udfører dine opgaver med god struktur

 

IT: Du skal arbejde i MS Office (Outlook, Word og Excel), og du er vant til dette.

Vores primære styreredskab til timer og arbejdssedler er PODIO. Fakturering og maskinkartotek styrer vi via Visma Business.  Det er ikke et must, at du har kendskab til disse to systemer.

Du skal kunne kommunikere klart, hurtigt og tydeligt, i både skrift og tale, på flere niveauer. Dansk og engelsk i skrift og tale er et must, da de fleste af vores leverandører er engelsktalende.

 

SAXE Hansen tilbyder:

En spændende arbejdsplads i rivende udvikling med højt til loftet og plads til god humor.

Et godt og velfunderet team af medarbejdere, der alle er dedikeret til at få opgaven løst i højeste kvalitet. Stillingen er i Værløse, hvor du også vil få dit kontor og kører ud fra, når du skal på kundebesøg.

Vores produktportefølje sikrer den bedste løsning for vores kunder med hensyn til kvalitet og produktionsoptimering. Sammensætningen af vores produktportefølje sætter os i stand til at levere enkelt udstyr eller totalløsninger, der modsvarer kundens forventninger til kapacitet og kvalitet.

SAXE GROUP er ikke kun maskinleverandør. Vores kompetente og erfarne medarbejdere sikrer, at vi kan tilbyde optimal rådgivning og projektstyring igennem hele projektet. For os er levering af maskiner kun en del af et projekt. Baseret på kundens ønsker tilpasser vi løsningen. Vores engagement i kundens projekt, sikrer optimal teknologi og løsninger, til tiden. Integration af udstyr i både små og store produktionsanlæg og generelle kontrakter, hvor vi er ansvarlige for levering af udstyr og sørger for koordinering med alle leverandører til projektet. I alt er vi ca. 100 ansatte i hele SAXE GROUP.

Attraktiv løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsordning.

 

Tag det første skridt! Ansøg nu!

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, så følg linket ” Ansøg her” nedenfor.

Vi gennemgår ansøgninger og afholder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior consultant Carina Due Overbye på tlf. +45 5060 1672 eller co@anzet.dk

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Værløse
Stillingstype: Fast

Ansøg dette job

Ansøg dette job

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag