Anzet A/S søger Tilbudsleder til Strukton Rail A/S

Vi har travlt hos Strukton Rail og er derfor på udkig efter ny kollega. Vil du være en del af holdet, som sikrer fremtidens jernbane, og trives du i en selvstændig og fleksibel rolle? Så er det lige dig, vi søger!

 

Om jobbet

Som tilbudsleder, hos Strukton Rail skal du lede og planlægge tilbudsprocessen fra start til slut. Du bliver en del af en team-orienteret virksomhed med et højt fagligt niveau og med høj entreprenørånd. Du får en tæt sparring med tilbudschefen og tværfagligt i organisationen. Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, og vi lægger vægt på en åben og uformel omgangstone, da vi mener at det er med til at skabe arbejdsglæden.

 

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Sammensætte de rigtige kompetencer i tilbudsteamet
 • Planlægning af tilbudsprocesser fra start til slut
 • Kalkulationer i kalkulationssystemet Sigma
 • Udarbejde strategi for tilbud
 • Indhentning af priser fra relevante underentreprenører
 • Løbende risikohåndtering
 • Udarbejdelse af kvalitetsdokumenter
 • Godkendelse af tilbud på flere niveauer, herunder evt. udarbejdelse af materiale til direktionen

Succeskriteriet i denne stilling er, at du har minimum 5 års erfaring med tilbudsgivning og evt. projektledererfaring. Kendskab til jernbanen eller anlæg vil være en fordel, men ikke et krav.

 

Om dig:

Du trives gerne i en flad struktur, hvor du får mulighed for at påvirke din egen hverdag. Du arbejder struktureret, kvalitetsbevidst og formår at agere i en til tider travl og omskiftelig hverdag. Du arbejder selvstændigt er proaktiv/initiativrig og en god tovholder, der også formår at se frem på din næste opgave.

Du besidder gode IT-kundskaber og har god erfaring med MS Excel og Word.

Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

 

Vi tilbyder:

Et spændende job, hvor der vil være rig mulighed for faglig sparring og fortsat udvikling. Vi værner om det gode arbejdsmiljø, og tilbyder gode og velordnede arbejdsforhold. Derudover får du en fleksibel arbejdsmulighed, med et mix af arbejde på kontoret i Køge og hjemmearbejde.

God løn efter kvalifikationer og sundhedsordning.

Strukton Rail A/S er en af Europas førende jernbaneentreprenør med ca. 4.000 ansatte, hvoraf vi i Danmark er 120 ansatte med specialviden inden for projektstyring, logistik, spor, svejsning, signalsystemer, sikring og kørestrøm. Vi bidrager til en bæredygtig fremtid ved at fremme jernbanetransporten, og vores primære mål er at gøre jernbanens infrastruktur attraktiv, sikker og pålidelig.  Med vores dygtige medarbejdere, opbygger og vedligeholder vi jernbanen med det mål at skabe en sikker, attraktiv og punktlig sportrafik.

Tag det første skridt! Ansøg nu!

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, så følg linket ” Søg dette job” nedenfor.

Vi gennemgår ansøgninger og afholder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior consultant Carina Due Overbye på tlf. +45 5060 1672 eller co@anzet.dk

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: køge
Stillingstype: Fast

Ansøg dette job

Ansøg dette job

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag