Anzet A/S Vikar søger fugttekniker

Denne stilling er blevet besat.

Gode kollegaer og godt humør er omdrejningspunktet for arbejdsmiljøet hos vores kunde. Arbejdspladsen har en meget uformel omgangstone, hvor der er plads til alle.

 

Du tilbydes:

  • Et godt introforløb, og afhængig af din erfaring får du mulighed for at deltage i vores interne fugttekniske uddannelse
  • Ordentlige ansættelsesforhold med bl.a. pension og sundhedsordning
  • Fokus på god og konstruktiv ledelse
  • Fleksibelt arbejde hvor du selv planlægger din arbejdsdag
  • Videreudvikling af kompetencer og interne karrieremuligheder

 

Som udgangspunkt arbejder du som fugttekniker kun i dagtimerne i hverdagene. Men hvis du har lyst, kan du også indgå i vagtordning, som kører på forsikringsskader 24/7.

 

Det er aldrig sjovt når skaden er sket – vi kender stort set alle nogle, der har været berørt af en vandskade i større eller mindre grad. Som fugttekniker bliver du specialisten, som arbejder med forsikringsskader.

Det er dig der vurderer skaden, laver tekniske målinger og lægger en plan for, hvordan skaden kan udbedres. Som fugttekniker er du altså en af hverdagens helte, der hjælper vores kunder hurtigt tilbage til hverdagen.

 

Din baggrund kan være meget forskellig – du kan eksempelvis komme med en fugtteknisk erfaring, en håndværksmæssig baggrund eller erfaring fra skadeservice- eller forsikringsbranchen eller noget helt andet.

Det er dog vigtigt, at du er struktureret og løsningsorienteret, trives med at tage ansvar for dine egne sager samt at du motiveres af at hjælpe andre mennesker.

Hertil er det desuden væsentligt, at du en erfaren bruger af IT systemer og navigerer hjemmevant rundt disse da IT er en væsentlig del af hverdagen som fugttekniker.

 

Der er tale om et Try & Hire forløb, hvilket betyder, at der er mulighed for fastansættelse efter endt vikariat, hvis du er den rette.

Kategorier: Vikar
Typer: Fuldtid
Lokationer: Sjælland
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag