Anzet A/S Vikar søger Regionschef til Sjælland og øerne

Denne stilling er blevet besat.

Er du kommercielt tænkende med kunderne i fokus? Brænder du for vækst, og har du lyst til at blive en del af en engageret organisation, hvor du som regionschef får ansvaret for vores vikarforretning på Sjælland og Lolland Falster? Er du den strategiske og energiske leder, og formår du at gøre dine omgivelser enestående gode samtidig med, at du sikrer, at vi fortsat yder best in class service hos vores nuværende og nye kunder? Så er det dig, vi søger.

 

Som Regionschef hos Anzet A/S Vikar får du stor medindflydelse på vikarforretningens fremtidige strategi. Du bliver medansvarlig for indfrielse af budgetter samt ledelse og udvikling af den eksisterende vikarforretning. Du bliver direkte ansvarlig for vores tre afdelinger i Næstved, Greve og Nykøbing F. og vil i øvrigt have et tæt samarbejde med Anzet’s øvrige forretningsområder. Med reference til Anzet’s CEO får du en nøglerolle i organisationen. Det forventes, at du går forrest med synlig og energisk ledelsesstil og i udviklingen af forretningsområdet.

 

 

Blandt de centrale forretningsområder er:

  • Dialog i den øverste ledelsesgruppe om bl.a. strategier, budgetter og prioriteringer.
  • Sikring af samarbejde på tværs af afdelinger og forretningsområder.
  • Sikring af vækst hver eneste måned, kvartal og år.
  • Kontraktforhandlinger af samhandelsaftaler med nøglekunder.
  • Udarbejdelse af kundeplaner, pipelinestyring, kontraktformer, prioritering af salgsindsatser, stort antal kundebesøg, messer o. Lign.
  • Videreudvikling af forretningsområdet og sikre, at vi altid har kunden i fokus.

 

Det forventes, at du har et professionelt og vedholdende højt drive, at du trives i en performanceorganisation, og at du befinder dig godt i en virksomhed, hvor vi vil være de bedste. Alle hos Anzet har en nøglerolle, og vi skal alle spille hinanden gode. Derfor kræver stillingen, at du både har en salgsmæssig succesfuld baggrund og ledelseserfaring.

Du har formentlig erfaring fra vikarbranchen, men det er ikke et must. Det vigtigste er, at du, i samarbejde med den øvrige vikarforretning, kan drive og sikre den fortsatte vækst.

Som person er du præstationsdrevet, teamplayer og leder fra A til Z. Du er kompetent, tillidsskabende og har et rigtigt højt drive. Du arbejder struktureret og målrettet, og du er vant til at arbejde i en performancekultur, hvor du går forrest og skaber unikke resultater.

Anzet er en af Danmarks hurtigst voksende HR-udbydere. Med bundsolide resultater og et altoverskyggende fokus på den service vi leverer til de danske virksomheder og kandidater, oplever vi en daglig vækst. Anzet koncernen er i en rivende udvikling, som over de næste år vil ekspandere kraftigt i bemandingsmarkedet samt i nye markeder, hvor vi også kan berige de danske virksomheder.

Hos Anzet møder man dygtige, lyttende, energiske, formålssøgende og løsningsorienterede medarbejdere – hvor kunden altid kommer først. Anzet er ”brændstoffet”, der gør virksomhederne bedre, mere konkurrencedygtige og Anzet bidrager til trivsel og bundlinje hos landets virksomheder.

Er denne stilling lige noget for dig, så følg linket ”Søg dette Job” herunder. Vi gennemgår ansøgninger og holder løbende samtaler, så søg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Manager Henrik Jerichau på tlf. 21 12 30 00.

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Næstved
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag