Anzet A/S Vikar søger til Topsoe

Denne stilling er blevet besat.

Vi søger folk til Topsoe i Frederikssund – der er tale om vagter på rullende skiftehold

 

Om Topsoe

Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Det er en rejse, vi begyndte på i 1940, da vores grundlægger Dr. Haldor Topsøe skabte en virksomhed, der satte spørgsmålstegn ved mulighedernes grænser og inspirerede andre til at tænke udover det konventionelle og længere end til i morgen. I dag er vi et fællesskab af over 2.000 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Så uanset om din ekspertise er inden for teknik, drift eller bredere forretningsroller, er vi alle forenet af et ønske om at løse udfordringer.

Vi har hovedkontor i Danmark og har kontorer og aktiviteter globalt. Få mere at vide på topsoe.com

 

Vikariatet

Start snarest muligt, søger vi folk til længerevarende vikariater med mulighed for fastansættelse. Du vil arbejde på rullende skiftehold (både dag, aften og nat) til gældende løn og vilkår.

 

Dine opgaver kan blandt andet være:

  • Håndtere produktionsanlæg
  • Scanne og pakke produkter
  • Ompakke produkter fra bigbags til tromler
  • Afvejning – kræver stor nøjagtighed
  • Udtagning af prøver
  • Overvåge produktionsprocesser

 

Vi søger dig, der har en god fysik. Der er ikke tale om hårdt fysisk arbejde, men meget stillestående og gentagne arbejdsgange. Du skal derudover kunne navigere inden for høj sikkerhed. Har du krancertifikat eller truckcertifikat, er det en fordel, men ikke et krav. Vi søger dig, der kan beherske dansk i skrift og tale og som ikke nødvendigvis er afhængig af offentlig transport, da det kan være svært at komme til og fra fabrikken på de mere skæve tidspunkter.

 

Anzet A/S Vikar varetager denne proces. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef, Charlotte Raun Hvid, på tlf. 30 80 96 97

Kategorier: Vikar
Lokationer: Frederikssund
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag