Vikar- og rekrutteringsbureauet Anzet A/S etablerer sig med kontor i Nykøbing.

Jobskabere etablerer sig på Lolland-Falster

Ledige, der mangler job, og virksomheder, der mangler en specialist på Lolland-Falster, kan snart få en hjælpende hånd.

Vikar- og rekrutteringsbureauet Anzet A/S med base i Næstved udvider sin forretning med en afdeling på Lolland-Falster, som bliver placeret et centralt sted i Nykøbing.

Anzet A/S blev grundlagt for 17 måneder siden af Simon Larsen og er nu vækstet til 12 ansatte. Med afdelingen i Nykøbing, som han håber at få op at køre fra årsskiftet håber han på mellem 5 til 7 ansatte. Til at begynde med søger Anzet A/S en afdelingschef.

Markedsområdet er som udgangspunkt centreret omkring to akser; Vestmotorvejen fra København til Storebæltsbroen og Sydmotorvejen fra København til Gedser og Nakskov.

– Vi har et koncept, som allerede har dokumenteret sin bæredygtighed til fulde. Vores virksomhed består af to ben. Det ene ben går ud på at skaffe fleksibel arbejdskraft i form af vikarer. Det andet ben går ud på at hjælpe virksomheder med at rekruttere alt fra direktører og specialister til bestyrelses-headhunting, siger direktør i Anzet A/S, Simon Larsen.

Selvom der er mange virksomheder inden for vikar og rekruttering, har Anzet A/S fundet sin egen vej.

– De fleste vikar- og rekrutteringsbureauer har kontor i Jylland eller København. Vi vil gerne være lokale. Vi er 100 procent digitaliserede, og så er vi gode til kandidat- og kundekontakt. Det er det, vi vinder på. Vi tager markedsandele fra vores konkurrenter hver eneste dag, og det er simpelthen fordi vi er mere imødekommende over for både virksomhederne og kandidaterne, forklarer Simon Larsen.

Den lokale forankring i området betyder meget for stifteren af Anzet A/S.

– Jeg er selv fra Næstved, men har altid haft en kæmpe forkærlighed for Lolland-Falster. Vi har sommerhus i Marielyst og familie på Lolland, og jeg er altid kommet meget dernede og synes, det er et fantastisk område, som vi rigtig gerne vil være med til at bakke op omkring, siger Simon Larsen.

Senest har Anzet A/S etableret samarbejde med en række større og mellemstore kunder lokalt på Lolland-Falster. Og lige på den anden side af Grønsund er Møn-virksomheden Bisca A/S også storkunde hos bureauet.

– Vi har allerede en god portefølje af dygtige virksomheder i vores kundedatabase, men der er potentiale for meget mere. Vi går ikke efter Femern-arbejdspladserne. Vi går efter de arbejdspladser på Lolland-Falster, der også vil være der, når byggeriet er slut, siger Simon Larsen.

Anzet A/S har ifølge Simon Larsen en god dialog med både Guldborgsund og Lolland Kommuner.

– Kommunerne er meget velkomne til at sende den ledige videre til os, så skal vi nok få kandidaten i job, siger Simon Larsen.

Dodekalitterne dronefoto

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag