Outplacement

Få gode ambassadører for jeres virksomhed efter opsigelse

Når I vil give en opsagt medarbejder bedre muligheder for at komme godt videre, kan et outplacementforløb gennem Anzet A/S gøre en betydelig forskel. Det giver værdi for både virksomhed og medarbejder, da op mod 75% af opsagte medarbejdere, der gennemgår vores outplacementforløb, er i job inden for 3 måneder og I undgår derfor også at betale unødig løn i en længere periode.

Et outplacementforløb handler om meget mere end at skrive ansøgninger og lave CV. I et forløb hos Anzet A/S får den opsagte medarbejder bl.a. en omfattende kompetenceafklaring, personlighedstests og hjælp til jobsøgningsstrategi.

Som virksomhed viser I, at I tager afskedsprocessen alvorligt, hvilket leder til en fortsat positiv relation til virksomheden fra den opsagte medarbejder.

Det giver mening for begge parter:

Outplacement hjælper både virksomhed og medarbejder godt videre! – Op mod 75% af opsagte medarbejdere, der gennemgår vores outplacementforløb, er i job inden for 3 måneder og I undgår derfor at betale unødig løn i en længere periode.

Medarbejderen:

Virksomheden:

Vores overbevisning

Alt i alt giver outplacement mening for alle parter. Efter vores overbevisning, burde det være en fast del af en ansættelseskontrakt (som det er i nogle lande), da virksomheden på denne måde sikrer et positivt ansættelsesforhold fra start til slut.

 

Er du klar til næste skridt?

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Anzet A/S kan hjælpe jer i gang med rekruttering.

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag