Salg & køb af virksomheder

”Anzet A/S skaber værdi med garanti for kunder og kandidater”

Salg og køb af virksomheder

Assistance ved køb og salg af virksomheder er et af de nyeste forretningsområder i Anzet A/S. Baggrunden for at gå ind i dette område er, at vi har en dyb kommerciel indsigt i virksomhedernes rammevilkår. Og dertil har vi et kæmpe netværk blandt virksomheder i vores markedsområde – både bredt og dybt.

Derfor er det naturligt for os også at yde bistand ved køb og salg af virksomheder, herunder management buy-outs og joint ventures, ventureinvesteringer m.v.

Uanset virksomhedens størrelse kræver en succesfuld overdragelse en grundig forberedelse, et effektivt forhandlingsforløb og værdiskabende rådgivning for altid at sikre det optimale resultat.

Salg af virksomhed 

Er du potentiel sælger af en virksomhed, hjælper vi med at opbygge et individuelt køberfelt, som er tilpasset i forhold til netop din virksomhed. Det kan være en anden virksomhed inden for samme branche i lokalområdet, men det kan fx også være en kapitalfond.

Vi rådgiver ikke om værdiansættelse og eventuelle behov for optimering af virksomheden, inden den sættes til salg, men vi har tæt samarbejde med advokater og revisorer der kan klare denne del.
Vi har til gengæld det store netværk, som skal til for at finde den rette køber eller sælger.

På baggrund af de indledende møder skaber vi overblik over situationen og etablerer en struktur, som sikrer, at fundamentet for en professionel proces og et godt resultat er til stede.

I den gennemførende fase omfatter et virksomhedssalg typisk følgende processer:

  • Planlægning og strukturering af transaktioner
  • Gennemførelse og ledelse af strukturerede salgsprocesser (fx auktionsprocesser)
  • Due diligence-undersøgelser
  • Forhandlinger
  • Udarbejdelse af alle dokumenter
  • Finansiering og implementering af transaktionen
 

Her vil det normalt være nødvendigt at inddrage eksterne rådgivere, ikke mindst et advokatfirma med god og dokumenteret erfaring i virksomhedsoverdragelser, men også virksomhedens revisor kan i nogle tilfælde løfte denne opgave. Og naturligvis vil det også være relevant at inddrage eksisterende eller nye finansieringspartnere.

Køb af virksomhed

I kraft af vores omfattende netværk er Anzet A/S ofte blandt de eksterne rådgivere, som først bliver bekendt med eventuelle ønsker om restrukturering af virksomheder – herunder eventuelle ønsker om salg.

Er du klar til næste skridt?

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Anzet A/S kan hjælpe jer i gang med rekruttering.

VirksomhedJobsøgende
Vikar sygemelding

73 70 70 83

Sygemelding skal gives 1 time før mødetid