person der kigger ind i kamera og smiler med gul hjelm

Vikar

Vikar uden besvær

Ansættelse af en midlertidig medarbejder – en vikar – er en hurtig og effektiv måde for jeres virksomhed til at skrue op og ned for produktionen efter behov og således skalere arbejdsstyrken til jeres aktuelle behov med meget kort reaktionstid. Men ansættelse af vikarer giver også stor fleksibilitet i forbindelse med bl.a. sæsonarbejde, spidsbelastninger i produktion eller administration eller behov for længerevarende, men stadigvæk midlertidige ansættelsesforhold – fx i forbindelse med barselsorlov.

Ved at samarbejde med Anzet A/S Vikar kan I trække på en række prækvalificerede, erfarne kandidater, som er ansat hos os. Det vil sige, at vi står for løn, skat, feriepenge og alle andre administrative forpligtelser i forhold til medarbejderen. Nemmere kan det ikke være.

Vi klæder også vikaren på til mødet med jeres virksomhed i form af en personlig briefing, som omhandler både jer som virksomhed og det konkrete job, som skal udføres. Netop denne service fremhæver flere af vores kunder som et værdifuldt element i samarbejdet. 

 

Vi har en bred vifte af vikarer med forskellige kompetencer. Vigtigst af alt har vi vikarer med et stort gåpåmod og en lyst til at gøre en forskel.

"Jeg så Anzet som en virkelig god mulighed for at komme ud og få prøvet nogle kræfter af inden for noget nyt. Det bedste ved at være vikar er, at du får chancen for at komme ud og vise, hvad du kan"

Vil du oprettes som vikar? Klik her: 

tre personer i gule veste på et lager

Anzet A/S har aktuelt ansat flere hundrede dygtige vikarer inden for bl.a. disse områder:

  • Industri og produktion
  • Lager og transport
  • Fødevarer
  • Pharma
  • Kontor og administration
  • Økonomi og regnskab

Alle vores vikarer har gennemgået et optagelsesforløb, hvor vi har mødt personerne ansigt til ansigt og tjekket deres kvalifikationer, CV’er og referencer. Alle kandidater har forevist straffeattest, og alle udenlandske kandidater har opholds- og arbejdstilladelse.

 

Sådan hyrer I en vikar

Vi tilbyder vikarservice på såvel dag-til-dag og ugebasis eller længerevarende vikarforløb. I forhold til vores virksomhedskunder starter processen med et møde med en af vores konsulenter, hvor vi i fællesskab gennemgår jeres behov og opstiller en ramme for samarbejdet. Nogen gange skal det gå stærkt, og så klarer vi det via telefon og mail. Men vi foretrækker et møde – ansigt til ansigt. Derefter udvælger vi en eller flere egnede kandidater, som vi gennemgår i fællesskab og vælger den person, som I finder bedst egnet i forhold til jeres situation.

Referencer

Er du klar til næste skridt?

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Anzet A/S kan hjælpe jer.

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag