Hvad er interim?

Interim betyder midlertidig eller foreløbig. Men hvad er interim inden for temaerne arbejdsmarked, bemanding og rekruttering? Her vil det ofte være ord som interim assistance og interim management, som man støder på. Interim assistance betyder, at du i en afgrænset periode lejer en professionel konsulent/medarbejder til at løse en specifik opgave eller udfylde en (pludseligt) ledig plads i virksomheden. Interim management betyder, at du lejer en manager/chef/leder i en midlertidig periode, evt. indtil en fast profil er fundet.

Konkurrence om nøglemedarbejderne 

I dag ser vi, at konkurrerende virksomheder jagter hinandens nøglemedarbejdere som aldrig før. Virksomheder står derfor oftere og oftere i den situation, at en nøglemedarbejder pludselig forsvinder og efterlader et tomrum, som kan være svært at fylde ud for organisationen her og nu.

Hvis en nøglemedarbejder forlader virksomheden, kan det være fristende at fordele opgaverne blandt de tilbageværende i organisationen. Er der tale om mindre og kortvarige opgaver, kan det muligvis lade sig gøre, men som udgangspunkt er de fleste virksomheder rimeligt trimmede, hvilket ikke levner meget plads til nye arbejdsopgaver og uventede begivenheder i medarbejdernes kalender.

Samtidig er det langt fra sikkert, at de nødvendige kompetencer, der kan løfte opgaven, er til stede internt i organisationen. Her kan virksomheden blive nødt til hurtigt at hyre en ekstern interimsressource ind med de rette kompetencer og erfaringer.

 

Find jeres midlertidige medarbejder

Vi hjælper jeres virksomhed med hurtigt at finde den rette kandidat til at udfylde den position, som I står og mangler assistance til. Med vores store netværk af kvalificerede kandidater, får I på kort tid den rette hjælp.

otte hænder, der holder i hånden sort/hvid

Hvis du vil vide mere om muligheder omkring Interim kontakt os på 73 70 70 78

Tekst og symbol

Er du klar til næste skridt?

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Anzet A/S kan hjælpe jer.

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag