Få gode ambassadører for jeres virksomhed efter opsigelse

Når I vil give en opsagt medarbejder bedre muligheder for at komme godt videre, kan et outplacementforløb gennem Anzet A/S gøre en betydelig forskel. 

Et outplacementforløb handler om meget mere end at skrive ansøgninger og lave CV. I et forløb hos Anzet A/S får den opsagte medarbejder bl.a. en omfattende kompetenceafklaring, personlighedstests og hjælp til jobsøgningsstrategi.

Som virksomhed viser I, at I tager afskedsprocessen alvorligt, hvilket leder til en fortsat positiv relation til virksomheden fra den opsagte medarbejder, hvilket også er med til at styrke jeres employer branding.

Det giver mening for begge parter:

Outplacement hjælper både virksomhed og medarbejder godt videre! – Op mod 75% af opsagte medarbejdere, der gennemgår vores outplacementforløb, er i job inden for 3 måneder og I undgår derfor at betale unødig løn i en længere periode.

Medarbejderen:

Virksomheden:

Vores overbevisning

Alt i alt giver outplacement mening for alle parter. Efter vores overbevisning, burde det være en fast del af en ansættelseskontrakt (som det er i nogle lande), da virksomheden på denne måde sikrer et positivt ansættelsesforhold fra start til slut.

 

Sort hvid person der rækker armene op i naturen

Er du klar til næste skridt?

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Anzet A/S kan hjælpe jer.

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag